מקדש האלות לבנות 20-39

זה מרחב הנותן אופציה לסקרנות טבעית שיש לנו כנשים – להכיר נשים ממקום שהוא נקי משיפוטים קודמים. להכיר נשים ממקום שרוצה לחקור, לבדוק, לשאול שאלות – אחת כלפי השניה 😊
במרחב הזה אנחנו מקלפות את הבושה, השיפוטיות והאשמה שיש סביב גוף נשי, עירום, חשקים מיניים ומסרים כוזבים מהחברה על איך נשים אמורות להיראות או להתנהג.
בין היתר, המטרה הסמויה של הסדנה היא להעצים את הנשיות, את הסיסטרהוד, את האהבה בין נשים ואותנו כנשים מדהימות ועוצמתיות, לא משנה מה הגוף שלנו עבר ובאיזו צורה הוא הגיע לעולם.
המרחב מאוד מוקפד ומוחזק על ידי מנחה מנוסה וצוות תומכות רגשית מקצועי. נתחיל בהגדרות גבולות ברורים ולאחר מכן נעבור לתרגילי היכרות ושבירת הקרח, יצירת גיבוש ואמון בתוך הקבוצה, ולאחר מכן נעבור לתרגול אינטימי יותר. אין שום חובה או דרישה להיות בדינמיקה מינית בזמן הסדנה.

איזון מגדרילא דרוש איזון מגזרי
רמת נועזותכולל ערום, כולל מגע באברי מין, תירגול עם פרטנרים מתחלפים
אפיון האירועסדנת תקשורת אינטימית, סדנת מגע, סדנה ארוטית, מפגש קבוצתי שכולל אופציה למיניות